TS ISO/IEC 15504 Spice Belgesini Kimler Alabilir?

TS ISO/IEC 15504 Spice Belgesini Kimler Alabilir? 

ISO 15504 yazılım sistemleri kalitesini gösteren bir belge olup, gelişen teknolojinin bir gerekliliği olarak yorumlanabilir. Yazılım kullanımı artık şirketler arasında çok yaygınlaşmıştır. Çünkü bu tarz belgeler şirketleri belli kalite standartlarına uygun olarak hizmet verip vermediklerini gösterir. Farklı sektörler arasında yaygın olarak kullanılan yazılımlar sayesinde programlar geliştirilir ve iş verimliliğinin artırıllması hedeflenir. Dolayısı ile şirketler arasında rekabet alanında da ISO 15504 belgesine sahip olan firmalar her zaman bir adım önde gidiyor. 

TS ISO/IEC 15504 Spice Belgesi Nereden Alınır? 

ISO 15504 belgesini veren sayısız firma vardır. Avrupa standartları her geçen gün geliştiği için bu standartları firmalara sunan şirketler de artış göstermiştir. Gerek hizmet içeriği gerekse fiyat açısından tüm danışmanlık şirketleri farklılık gösterir. Bunun araştırmasını firmanın şahsi olarak yapması gerekir. Ancak her zaman kaliteli şirketleri tercih etmek sürecin sağlıklı işlemesi açısından daha güvenlidir. Proxy Danışmanlık talep eden firmalara uzman danışmanlık hizmeti verir. ISO 15504 başvuru hazırlığında yanınızda olarak hazırlıklarınızı eksiksiz bir şekilde tamamlamanızı sağlar. Otomotiv, havacılık, servis sistemleri gibi farklı sektörlerde kullanılan yazılımlar için ISO 15504 belgesi başvurusu yapılabilir. Şirketlerin kullandıkları yazılımların kalitesini belgelemeleri, güvenilirliklerini artırır ve müşteri anlamında olumlu geri dönüşleri vardır. 

Proxy Danışmanlık Fiyatları Proxy Danışmanlık fiyatları konusunda net rakam vermek mümkün değildir. Çünkü firmada çalışan sayısı, firmanın kullandığı ekipman ve ürettiği içerik açısından içerdiği risk durumu ve başvuru süreci fiyatları yakından etkiliyor. Bunun için en iyi yöntem öncelikle şirkete başvurunuzu gerçekleştirmek ve bunun sonucunda uzman danışmanlar tarafından fiyat almaktır. Sizler de ISO 15504 belgesi almak istiyorsanız Proxy Danışmanlık şirketini tercih edebilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

ISO 27001 BGYS'de Gizlilik, Bütünlük ve Erişilebilirlik Unsurları

ISO 27001 BGYS’de Varlık Yönetimi, İadesi, Sahipliği ve Sorumluluğu

TS ISO IEC 15504 Spice Belgesi Sertifikası (ISO 33000)